Het DunTrade® Programma

Inzicht in het betalingsgedrag van uw zakenrelaties.

Gedeelde ervaring geeft u informatie en inzicht. Dun & Bradstreet ontwikkelde het unieke DunTrade® Programma om inzicht te krijgen in het betalingsgedrag van uw businesspartners. Het Dun-Trade Programma verzamelt betalingsinformatie bij bedrijven op maandelijkse basis. Zo heeft u meer zicht op de kans dat een bedrijf succes boekt of failliet gaat. En dat is onmisbare informatie.


Hoe werkt het DunTrade® Programma?

Het DunTrade® Programma werkt vrij eenvoudig. Iedere maand stellen de deelnemers aan het programma al hun relevante betalingsgegevens beschikbaar aan Dun & Bradstreet. Dit gebeurt volledig geautomatiseerd en op een eenvoudige manier. Deelnemers worden zo niet in complexe processen betrokken. Deze gegevens worden vervolgens in de database geladen en toegevoegd aan bestaande records.


Hoeveel bedrijven zijn aangesloten bij het DunTrade® Programma?

Wereldwijd bezorgen meer dan 14.000 bedrijven hun betalingservaringen aan Dun & Bradstreet. Deze bedrijven worden Trade Partners genoemd. Dun & Bradstreet verwerkt jaarlijks wereldwijd zo’n 400 miljoen betalingservaringen en heeft meer dan 175 miljoen unieke ervaringen beschikbaar, ter ondersteuning van uw kredietbeslissingen. Geen enkele andere dataleverancier ter wereld beschikt over zulke uitgebreide en gevarieerde betalingsgegevens. De gegevens worden gebruikt voor het berekenen van de betalingsscore die u in alle bedrijfsinformatierapporten terug vindt. 


Word ook Trade Partner

Als Trade Partner heeft u unieke voordelen; u krijgt, geheel gratis, toegang tot de DunTrade® database en betalingsanalyses. De database wordt verrijkt door uw informatie en die van anderen. Uiteraard wordt de identiteit van de verstrekker nooit prijsgegeven. Bekijk een demo op de Trade Partner website.

Als Trade Partner kunt u:

  • Nagaan hoe snel uw klanten u betalen in vergelijking met andere leveranciers. 
  • Klanten identificeren met een traag betalingsgedrag en tijdig de nodige maatregelen nemen.
  • Het betalingsgedrag van uw volledige klantenbestand in kaart brengen.

Wordt ook Trade Partner en profiteer van de voordelen. Bel 02 481 82 00 of stuur een e-mail voor meer informatie of een afspraak.

Vind een bedrijf

Ontvang ter kennismaking één gratis Bedrijfsinformatierapport

Ondernemingen in de Dun & Bradstreet Database

238181049

Om dnb-belgium.be goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >