DUNSRight™ proces

Het D&B kwaliteitsgarantieproces waarbij we dagelijks data verzamelen, bijeenvoegen, bewerken en verifiëren vanuit duizenden bronnen.

Het resultaat is kwalitatief hoogwaardige informatie op basis waarvan klanten met vertrouwen belangrijke zakelijke beslissingen kunnen nemen. Het vermogen van D&B om een enorme hoeveelheid gegevens om te zetten in betrouwbare en consistente handelsinformatie van hoge kwaliteit is nu juist datgene wat D&B onderscheidt van concurrenten. 

Hoe werkt het DUNSRight™ proces?

De basis van DUNSRight™ is Quality Assurance dat meer dan 2000 onafhankelijke geautomatiseerde controles omvat, plus veel handmatige controles, om te garanderen dat onze data aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.DunsRight Proces

  1. 'Global Data Collection' brengt gegevens samen vanuit diverse bronnen wereldwijd.
  2. De gegevens worden geïntegreerd in onze database via het gepatenteerde ‘Entity Matching’, dat één nauwkeurig beeld van elke onderneming produceert.
  3. Vervolgens wordt het 'D-U-N-S® Number'  toegepast als uniek middel voor het wereldwijd identificeren en traceren van een onderneming gedurende alle fasen van haar bestaan.
  4. ‘Corporate Linkage’ geeft klanten een totaalbeeld van alle risico's en kansen binnen een concernstructuur.
  5. Tenslotte worden via statistische analyses de ‘Predictive Indicators’ berekend. Zo wordt ingeschat hoe een bedrijf in de toekomst zal presteren op basis van beschikbare informatie en prestaties in het verleden.

De uitkomst van dit uitgebreide DUNSRight™ proces? Bedrijfsinformatie van hoge kwaliteit verankerd in de D&B oplossingen, waar D&B klanten op vertrouwen.

Vind een bedrijf

Ontvang ter kennismaking één gratis Bedrijfsinformatierapport

Ondernemingen in de Dun & Bradstreet Database

238181049

Om dnb-belgium.be goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >