Data Management

Ik wil meerdere databases integreren

Binnen bedrijven is vaak heel veel informatie aanwezig. In de praktijk is deze informatie echter meestal erg versnipperd. Voor een goed en compleet beeld van uw relaties is het essentieel om uw databases te integreren tot één zuiver master data management bestand.

 
Master data

Hoe zorgt u ervoor dat de informatie uit de verschillende bronnen aan het juiste master data record worden toegevoegd? Een betrouwbare referentiedatabase is hiervoor noodzakelijk. De bedrijvendatabase van D&B is de grootste en meest uitgebreide ter wereld. Uw databases worden gematched en aan alle records wordt een D-U-N-S Nummer toegekend waarmee de juiste entiteit vast staat. Op basis van het D-U-N-S Nummer kan de informatie uit de verschillende bronnen eenvoudig worden samengevoegd tot één centrale database. Tegelijk kan ook waardevolle extra informatie uit de D&B database aan uw records worden toegevoegd. Data transformeert op die manier tot waardevolle, volledige, consistente en betrouwbare informatie op basis waarvan u goed gefundeerde, zakelijke beslissingen kunt nemen.

 

 • Centralisatie

  Bij het centraliseren van bedrijfsonderdelen of afdelingen is het migreren van de verschillende databases een hele uitdaging vanwege inconsistenties en vervuiling in de verschillende bronnen.

 • Fusie / overname

  Het succes van fusies en overnames wordt vaak belemmerd door een slechte integratie van data, gebrek aan metadata, inconsistente databronnen en slechte datakwaliteit.

 • Business intelligence

  Combineer data uit verschillende systemen in een centrale database (data warehouse). Maak gebruik van D&B’s referentiedatabase om intelligentie toe te voegen aan uw data.

Dun & Bradstreet helpt u met de volgende producten

Meer informatie

Bel onderstaand nummer of stuur een email naar marketingbl@dnb.com

02 481 82 00

Doe een gratis Data Scan!

Klantcases

 • Umicore - D&B helpt Umicore met datacleansing en dataverrijking

  Umicore - D&B helpt Umicore met datacleansing en dataverrijking
  bekijk de case

 • Data Management @ Internationale Bank

  Data Management @ Internationale Bank
  bekijk de case

 • Een wereldwijd opererend bedrijf in financiële dienstverlening zet D&B's toonaangevende datamanagement en insight-oplossingen in

  Een wereldwijd opererend bedrijf in financiële dienstverlening zet D&B's toonaangevende datamanagement en insight-oplossingen in
  bekijk de case

 • Nauwkeurigheid data ligt ten grondslag aan EPiC project

  Nauwkeurigheid data ligt ten grondslag aan EPiC project
  bekijk de case

Om dnb-belgium.be goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >