Risk Management

Ik wil inzicht in de concernstructuur van de bedrijven in mijn database

Inzicht in de concernrelaties van een bedrijf leidt tot nieuwe mogelijkheden en verhoogt het succes van uw marketing- en salesinspanningen.

 
Kansen en risico’s binnen de concernstructuur

Behoren verschillende klanten tot hetzelfde concern? Zijn er andere bedrijfsonderdelen binnen het concern die nog geen klant zijn? Uit hoeveel bedrijven bestaat een concern? Hoe is het concern hierarchisch opgebouwd? Om een juiste inschatting te kunnen maken van de kansen en risico’s in de markt en binnen uw onderneming is het zeer belangrijk om inzicht te hebben in de moeder/dochter relaties van uw debiteuren, klanten, prospects en toeleveranciers in uw database. Dit Inzicht helpt u om een compleet beeld te krijgen van uw totale kredietrisico, nieuwe verkoopkansen te identificeren, conflict-of-interest situaties te voorkomen en inkoopvoorwaarden beter te onderhandelen.

De database van D&B is de meest volledige en betrouwbare bron voor inzicht in de Belgische én buitenlandse relaties van uw zakenpartners, variërend van de kleinste eenmanszaak met één filiaal tot de grootste multinationals met duizenden vestigingen.

 

 • Global ultimate parent

  Zoek in de wereldwijde database van D&B naar de hoogste balanghebbende rechtspersoon van uw zakenrelatie.

 • Consolideren

  Inzicht in concernrelaties van uw leveranciers maakt duidelijk waar u kunt besparen en verstevigt uw onderhandelingspositie.

 • Share of wallet

  Hoe groot is uw omzet binnen de totale concernstructuur? Wie zijn uw strategische klanten en wie verdienen extra aandacht? U vindt het in de D&B database.

 • Wereldwijde structuur

  Concernrelaties stoppen niet bij de landsgrenzen. Zeer vele Belgische ondernemingen zijn gelinkt met het buitenland.

Dun & Bradstreet helpt u met de volgende producten

 • DNBi

  DNBi is niet alleen maar een betere manier om kredietrisico te beheren, het is een geheel nieuwe aanpak om informatie te verkrijgen, te gebruiken en te delen om zo nog nauwkeuriger en efficiënter te werken.

  Lees meer over DNBi
 • Global Reference Solution - GRS

  D&B’s Global Reference Solution (GRS) is een interactieve online tool die het u mogelijk maakt om eenvoudig te zoeken en te segmenteren in D&B’s wereldwijde database.

  Lees meer over Global Reference Solution - GRS
 • Market Insight

  Market Insight is een innovatieve webapplicatie, die u een uitgebreid en tegelijk gedetailleerd overzicht van uw marketingdatabank biedt.

  Lees meer over Market Insight
 • DBAI

  Via DBAI heeft u toegang tot de wereldwijde databank van D&B met informatie over meer dan 200 miljoen bedrijven. De rapporten helpen u om dagelijkse kredietbeslissingen te nemen, de financiële kracht van een bedrijf te analyseren en om commerciële mogelijkheden te ontdekken.

  Lees meer over DBAI
 • D&B Direct

  Lees meer over D&B Direct

Meer informatie

Bel onderstaand nummer of stuur een email naar marketingbl@dnb.com

02 481 82 00

Om dnb-belgium.be goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >