Sales & Marketing Management

Hoe vind ik de meest rendabele prospects

Als u een investeert in een dure acquisitiecampagne dan wilt u dat de respons en de conversie zo hoog mogelijk is en dat de nieuwe klanten die u werft lang klant blijven en hun rekeningen ook betalen. Hou hiermee rekening bij het selecteren van de doelgroep voor uw b2b campagnes.

 
Winstgevende prospects

Door op een slimme manier te prospecteren en te focussen op de beste prospects vergroot u de kans op succes van uw campagnes, zowel de korte als de lange termijn. Hoe selecteert u echter deze prospects? De referentiedatabase van D&B maakt het mogelijk een profiel op te stellen van uw (beste) klanten. Aan de hand van dit profiel kan in de D&B marketingdatabase gezocht worden naar zogenaamde look-a-likes, bedrijven die lijken op uw bestaande klanten en waarvan de kans groot is dat ze geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten. Door vervolgens deze prospects te segmenteren op kredietwaardigheid en de hoogste risicogroep uit sluiten, zorgt u ervoor dat de verkoop uit uw campagne ook daadwerkelijk betaald wordt en garandeert u het succes van uw campagne op de langere termijn.

 

 • New business

  Succesvolle acquisitie start bij het selecteren van de juiste prospects. Dit zorgt voor een hoge respons en hoge conversie van uw campagnes.

 • Selectiecriteria

  Maak gedetailleerde selecties in de grootste marketingdatabase ter wereld op basis van vele criteria.

 • Look-a-likes

  Maak een profiel van uw beste klanten en zoek in de D&B database naar vergelijkbare prospects met een hoge scoringskans.

 • Credit marketing

  Spendeer uw marketinggeld alleen aan financieel gezonde prospects. Vermijd financiële risico’s en voorkom wanbetalingen.

Dun & Bradstreet helpt u met de volgende producten

 • Market Insight

  Market Insight is een innovatieve webapplicatie, die u een uitgebreid en tegelijk gedetailleerd overzicht van uw marketingdatabank biedt.

  Lees meer over Market Insight
 • 360

  D&B360 is het complete geïntegreerde pakket wat u helpt om uw CRM doelstellingen te bereiken. Accurate en volledige data, verbeteren van de klantrelatie en versnellen van de verkoopcyclus.

  Lees meer over 360
 • SMART

  Met SMART selecteert u op een slimme manier de ideale prospects. SMART maakt inzichtelijk welke prospects daadwerkelijk actief zijn en zaken doen. Door uw marketingcampagnes alleen op deze groep te richten, verbetert u de respons en conversie aanzienlijk.

  Lees meer over SMART

Meer informatie

Bel onderstaand nummer of stuur een email naar marketingbl@dnb.com

02 481 82 00

Doe een gratis Data Scan!

Klantcases

 • De volledigheid en kwaliteit van de data van D&B is uniek

  De volledigheid en kwaliteit van de data van D&B is uniek
  bekijk de case

 • Meer marktinzicht en meer gouden leads dankzij Market Insight

  Meer marktinzicht en meer gouden leads dankzij Market Insight
  bekijk de case

 • Dankzij Market Insight heeft Fujitsu een beter inzicht in zijn klanten gekregen

  Dankzij Market Insight heeft Fujitsu een beter inzicht in zijn klanten gekregen
  bekijk de case

 • Wereldwijde hotelketen, gaat met D&B in zee voor doelgroep bepaling, pipeline management en het verkrijgen van inzicht in de markt van gastvrijheidssector

  Wereldwijde hotelketen, gaat met D&B in zee voor doelgroep bepaling, pipeline management en het verkrijgen van inzicht in de markt van gastvrijheidssector
  bekijk de case

 • Dun & Bradstreet's Market Insight verbetert Pitney Bowes' nieuwe klantacquisitiecampagnes

  Dun & Bradstreet's Market Insight verbetert Pitney Bowes' nieuwe klantacquisitiecampagnes
  bekijk de case

Om dnb-belgium.be goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >