Compliance

Ik wil weten hoe de concernstructuur van mijn relatie er uitziet

Fiscale voordelen en verdere globalisering van de economie zijn voor bedrijven redenen om de activiteiten bij meerdere rechtspersonen onder te brengen in binnen- én buitenland. 100% belangen in het binnenland zijn vaak via publieke bronnen inzichtelijk te maken. Maar dit geeft slechts een beperkt inzicht.

 
Wereldwijde structuur

De wereldwijde database van D&B geeft u inzicht in de wereldwijde concernstructuren van uw zakelijke relaties. De database van D&B is de meest volledige en betrouwbare bron voor inzicht in de Belgische én buitenlandse familierelaties van uw zakenpartners, variërend van de kleinste eenmanszaak met één filiaal tot de grootste multinationals met duizenden vestigingen. Uw compliancy beleid geeft wellicht aan dat u geen zaken mag doen met een onderneming welke gevestigd is in een specifiek land. Met de tools van D&B ontdekt u de internationale concernstructuren van uw zakenrelaties op basis van meerderheidsbelangen.

 

 • Risicolanden

  Breng in kaart waar ter wereld uw relatie is gevestigd of banden heeft en voorkomen problemen op het gebied van compliancy.

 • Ken uw klant (KYC)

  Identificeer uw klanten en andere zakenrelaties aan de hand van D&B’s wereldwijde referentiedatabase en zorg ervoor dat u voldoet aan de gestelde wet- en regelgeving.

Dun & Bradstreet helpt u met de volgende producten

 • DNBi

  DNBi is niet alleen maar een betere manier om kredietrisico te beheren, het is een geheel nieuwe aanpak om informatie te verkrijgen, te gebruiken en te delen om zo nog nauwkeuriger en efficiënter te werken.

  Lees meer over DNBi
 • Global Reference Solution - GRS

  D&B’s Global Reference Solution (GRS) is een interactieve online tool die het u mogelijk maakt om eenvoudig te zoeken en te segmenteren in D&B’s wereldwijde database.

  Lees meer over Global Reference Solution - GRS
 • DBAI

  Via DBAI heeft u toegang tot de wereldwijde databank van D&B met informatie over meer dan 200 miljoen bedrijven. De rapporten helpen u om dagelijkse kredietbeslissingen te nemen, de financiële kracht van een bedrijf te analyseren en om commerciële mogelijkheden te ontdekken.

  Lees meer over DBAI
 • Country Risk Reports

  Monitor veranderingen en ontwikkelingen in het ondernemingsklimaat van specifieke landen.

  Lees meer over Country Risk Reports
 • D&B Direct

  Lees meer over D&B Direct

Meer informatie

Bel onderstaand nummer of stuur een email naar marketingbl@dnb.com

02 481 82 00

Request a 2 week free Trial!

Klantcases

 • Atlas Copco en D&B's Portfolio Manager Supply: een droomkoppel

  Atlas Copco en D&B's Portfolio Manager Supply: een droomkoppel
  bekijk de case

 • Wereldwijde hotelketen, gaat met D&B in zee voor doelgroep bepaling, pipeline management en het verkrijgen van inzicht in de markt van gastvrijheidssector

  Wereldwijde hotelketen, gaat met D&B in zee voor doelgroep bepaling, pipeline management en het verkrijgen van inzicht in de markt van gastvrijheidssector
  bekijk de case

 • Een wereldwijd opererend bedrijf in financiële dienstverlening zet D&B's toonaangevende datamanagement en insight-oplossingen in

  Een wereldwijd opererend bedrijf in financiële dienstverlening zet D&B's toonaangevende datamanagement en insight-oplossingen in
  bekijk de case

 • Exact weten met wie je internationaal zaken doet

  Exact weten met wie je internationaal zaken doet
  bekijk de case

Om dnb-belgium.be goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >