Supply Management

Ik wil meer inzicht en analysemogelijkheden in mijn leveranciersportefeuille

Door uw leveranciersbestand te verrijken met waardevolle D&B data krijgt u inzicht in uw supply chain. Het maakt exact duidelijk wat u inkoopt, bij wie en hoeveel. Wie zijn uw key suppliers en wat is de wederzijdse afhankelijkheid?

 
Controle over uw portfolio met leveranciers

Inzicht in uw leveranciersportefeuille geeft u controle over de logistieke keten en maakt duidelijk waar uw risico’s en kansen liggen. U verstevigt uw onderhandelingspositie en identificeert consolidatiemogelijkheden. Het geeft u de nodige informatie om uw logistieke keten goed te managen en de continuïteit van uw processen te waarborgen. De combinatie van uw eigen gegevens met de D&B informatie, biedt u handvatten voor het maken van waardevolle analyses en managementrapportages, zoals een spend analyse, spend cube en spend control. Het stelt u in staat om uw inkoopdata om te zetten naar Business Intelligence en uw uitgaven op continue basis te controleren en beheersen.

 

 • Supply intelligence

  Met supply intelligence op basis van D&B informatie heeft u als inkoper een middel in handen gegeven om continu de controle over uw inkoopportefeuille uit te oefenen.

 • Managementrapportages

  Door interne en externe data te combineren beschikt u over waardevolle informatie over uw volledige logistieke keten. Deze informatie geeft toegevoegde waarde aan uw managementrapportages.

 • Consolideren

  Door uw data te verrijken met informatie over de activeitencode (SIC of Nacebel) en concern- structuren, krijgt u inzicht in de verschillende consolidatiemogelijkheden binnen uw leveranciersbestand.

 • Spend analyse

  Als u exact weet hoeveel u uitgeeft bij wie, heeft u inzicht in besparingsmogelijkheden en in de wederzijdse afhankelijkheid. Hiermee creëert u een goede onderhandelingspositie.

Dun & Bradstreet helpt u met de volgende producten

 • Portfolio Manager Supply

  Weten met wie u zaken doet. Portfolio Manager van D&B geeft u direct inzicht in wat u besteedt bij wie en hoe het risico verdeeld is binnen uw leveranciersportfolio.

  Lees meer over Portfolio Manager Supply
 • Supplier Risk Manager

  U hoeft zich geen zorgen meer te maken over verstoringen in uw supply chain. 'Met Supplier Risk Manager heeft u de juiste informatie en tools in handen om uw leveranciers te bewaken, zodat u een goed beeld krijgt van hun vermogen om te leveren. De Supplier Risk Manager waarschuwt bij onverwachte financiële, ecologische en politieke risico’s – nog voordat uw bedrijf erdoor geraakt wordt. Zo kunt u altijd rekenen op Dun & Bradstreet.

  Lees meer over Supplier Risk Manager

Meer informatie

Bel onderstaand nummer of stuur een email naar marketingbl@dnb.com

02 481 82 00

Doe een gratis Risico Scan!

Klantcases

Om dnb-belgium.be goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >