Supply Management

Ik wil mijn aanbestedingstraject optimaliseren

Wilt u tijdens de prekwalificatie van uw aanbestedingstraject een selectie maken? Dan is informatie over de financiële situatie en de mogelijke risico’s van de partijen van groot belang om een goed onderbouwde keuze te maken met wie u wel en geen zaken wilt doen.

 
Controle over het project

Ook in een later stadium van het aanbestedingstraject is informatie nodig voor een betrouwbare identificatie en het bepalen van de uiteindelijke gunning. Op basis van uw eigen criteria kunt u een leveranciersbestand samenstellen en wijzigingen in de situaties van uw leveranciers continu monitoren. Bij aanbestedingstrajecten gunt u de opdracht niet alleen op basis van de kwaliteit van het beschreven bestek, maar ook op basis van risico’s die u aan de hand van de informatie van D&B inzichtelijk heeft gemaakt. U behoudt op deze manier inzicht in en controle over het volledige project.

 

 • Start tender of aanbesteding

  Betrek bij de prekwalificatie van uw aanbestedingstraject ook informatie als financiële stabiliteit en kredietwaardigheid. Zo voorkomt u gunning van een project aan een partij met hoog risico.

 • Nieuwe leverancier

  Bent u op zoek naar nieuwe leveranciers? Met de data van D&B identificeert u uw leveranciers en kunt u ook op basis van criteria zoals financiële stabiliteit een selectie maken, zodat u uw risico’s beperkt.  

Dun & Bradstreet helpt u met de volgende producten

 • Supplier Risk Manager

  U hoeft zich geen zorgen meer te maken over verstoringen in uw supply chain. 'Met Supplier Risk Manager heeft u de juiste informatie en tools in handen om uw leveranciers te bewaken, zodat u een goed beeld krijgt van hun vermogen om te leveren. De Supplier Risk Manager waarschuwt bij onverwachte financiële, ecologische en politieke risico’s – nog voordat uw bedrijf erdoor geraakt wordt. Zo kunt u altijd rekenen op Dun & Bradstreet.

  Lees meer over Supplier Risk Manager

Meer informatie

Bel onderstaand nummer of stuur een email naar marketingbl@dnb.com

02 481 82 00

Doe een gratis Risico Scan!

Klantcases

Om dnb-belgium.be goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >