Compliance

Hoe kan ik er zeker van zijn ik gedurende de hele klantlevenscyclus met de juiste entiteit werk?

Een van de grootste uitdagingen voor uw ken uw klant beleid en de uitvoering ervan is dat u moet kunnen waarborgen dat de verificatie van de organisatie of entiteit waar u zaken mee wilt doen, is uitgevoerd met de juiste nauwkeurigheid, zorgvuldigheid en data governance.

Het hart van onze database met meer dan 230 miljoen bedrijven wordt gevormd door ons eigen verificatieproces voor entiteiten, DUNSRight™. Klanten van D&B kunnen ervan uitgaan dat de informatie die zij over bedrijven ontvangen correct is en dat wij grondige due diligence- en data governanceprocessen hebben uitgevoerd voordat wij erop vertrouwen dat de identiteit van een bedrijf klopt.

Wij beoordelen de kwaliteit van informatie door onszelf de volgende vier vragen te stellen:
1. Is de informatie nauwkeurig?
2. Is de informatie compleet?
3. Is de informatie actueel?
4. Kan de informatie door meer dan één bron geverifieerd worden?

Om deze vragen te kunnen beantwoorden verzamelen, aggregeren, bewerken en verifiëren wij de data aan de hand van duizenden bronnen, opdat onze klanten erop kunnen vertrouwen dat ze met zorgvuldig geverifieerde informatie aan de slag gaan. Wij zijn in staat om een enorme gegevensstroom te vertalen naar hoogwaardige bedrijfsinformatie, en dat is wat ons onderscheidt van de concurrentie.

De basis van DUNSRight™ is Quality Assurance, welke bestaat uit meer dan 2.000 afzonderlijke geautomatiseerde checks en daarnaast nog verschillende handmatige controles, om te garanderen dat de gegevens aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen.

We gebruiken het D&B DUNs®-nummer als een uniek instrument om bedrijven wereldwijd en in elke fase van hun bestaan te identificeren en te volgen.

Door deze normen wereldwijd te hanteren, kunnen we een wereldwijde database samenstellen met informatie uit verschillende bronnen overal ter wereld, die u dus niet zelf hoeft te lokaliseren en beheren.

Dun & Bradstreet helpt u met de volgende producten

 • D&B Activate

  Combineer de krachtige periodieke D&B master data met uw eigen business inzicht.

  Lees meer over D&B Activate
 • Onboard

  Voldoe aan uw Customer Due Diligence (CDD) en verificatieproces met het juiste inzicht, op wereldwijde schaal.

  Lees meer over Onboard
 • Data Manager

  Data Manager is een veilig, online platform waarbij u het zelf het hele proces van opschonen, identificeren, verrijken, updaten en analyseren van al uw master data projecten - over business partners - stuurt ongeacht het volume.

  Lees meer over Data Manager
 • D&B Direct

  Lees meer over D&B Direct

Meer informatie

Bel onderstaand nummer of stuur een email naar marketingbl@dnb.com

02 481 82 00

Request a 2 week free Trial!

Klantcases

Om dnb-belgium.be goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >