Compliance

Hoe kan ik het klantacceptatieproces efficiënt inrichten, met de zekerheid dat ik over betrouwbare en accurate informatie beschik?

Of u nu bezig bent met inschatting van uw risico's, op zoek bent naar een consistente aanpak voor uw Customer Due Diligence (CDD) processen, de strakke deadlines van (interne) klanten probeert te halen, de relevante informatie voor het maken van een belangrijke beslissing verzamelt of complexe eigendomsstructuren in kaart probeert te brengen: de hoeveelheid tijd en middelen die gemoeid is met antiwitwas en KYC-compliance is hoe dan ook aanzienlijk.

D&B heeft verschillende tools ontwikkeld die de belangrijkste pijlers van het intakeproces voor cliënten ondersteunen. Deze tools helpen u met verifiëren van bedrijven en personen, identificeren van hun directieleden en het vaststellen van de status en de financiële situatie.
Bovendien kunt u zowel de directe als indirecte belanghebbenden van bedrijven in kaart brengen, of dit nu om rechtspersonen of natuurlijke personen gaat.

Daarnaast kunnen we, in samenwerking met onze partner Regulatory Data Corp (RDC), online screenen of bedrijven en/of individuen sancties opgelegd hebben gekregen, op zwarte lijsten staan of anderszins negatief in de media zijn.

Door onze wereldwijde data en informatie samen te voegen, met toegang tot onze database met meer dan 230 miljoen records die dagelijks 1,5 miljoen wordt ververst met wijzigingen uit meer dan 30.000 bronnen, kunt u uw cliënten en gerelateerde entiteiten met vertrouwen bewaken, een transparante audit trail vastleggen, notities toevoegen en al deze informatie bewaren voor archief- en rapportagedoeleinden.

Door gebruik te maken van D&B voor uw compliance processen, kan uw organisatie:

  • Meer van de benodigde AML/KYC/CDD-checks online uitvoeren
  • Erop vertrouwen dat u informatie gebruikt die compliant is met de WWFT, 3rd EU Anti-Money Laundering Directive, FCPA en de UK Bribery Act
  • Het verificatieproces voor bedrijven en personen versnellen en accurate rapportages aanleveren
  • Meer CDD onderzoeken op één platform en bovendien sneller en betrouwbaarder uitvoeren
  • Het acceptatieproces voor nieuwe cliënten versnellen en uw risicogeoriënteerd beleid wereldwijd ondersteunen met consistente gegevens
  • Efficiency realiseren, dubbel werk voorkomen en kostenbesparingen realiseren door rationalisatie van leveranciers

Dun & Bradstreet helpt u met de volgende producten

Meer informatie

Bel onderstaand nummer of stuur een email naar marketingbl@dnb.com

02 481 82 00

Om dnb-belgium.be goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >