Data Management

Ik wil de financiële gegevens van mijn internationale klanten automatisch integreren

Internationaal zakendoen, kan een uitdaging zijn

Vindt u het lastig om de financiële prestaties van uw internationale klanten te beoordelen, omdat elk land zijn eigen eisen en standaarden heeft op het gebied van registratie en financiële rapportage?
En maken de steeds veranderende wetten en registratieregels in de verschillende landen het moeilijk om de uniforme visies en processen die u wellicht heeft gecreëerd te behouden?

Dan kan D&B’s Normalised Financials uitkomst bieden. Het biedt een oplossing voor deze problematiek en levert efficiënte en effectieve operationele processen om financiële gegevens in te zetten om:

 • Kredietratings en risicobeoordelingen aan te sturen in uw klantenbestand.
 • Sales- en marketingprofessionals in staat te stellen om wereldwijd vergelijkbare kansen te segmenteren en gericht te benaderen.
 • Het werk makkelijker te maken voor operationele teams. Het is niet langer nodig om lokale registratieformats te begrijpen of om diverse informatie uit meerdere bronnen te verwerken.

Met D&B’s Normalised Financials kunt u:

 • D&B's toonaangevende data over risicoscores, connecties en financiële gegevens automatisch integreren in uw systemen in plaats van deze handmatig in te voeren.
 • Een gestandaardiseerd beeld genereren van de financiële gegevens van bedrijven in 45 internationale markten.
 • Betekent dat inzicht in ingewikkelde lokale registratieformats niet langer nodig is en dat IT-teams kunnen integreren, zonder de noodzaak van grondige datakennis.
 • Uw eigen financiële templates en ratio's creëren, zodat u de gegevens kunt bekijken op basis van uw eigen interne standaarden.
 • Informatie over bedrijfsstructuren gebruiken om u te helpen de algemene risico’s en kansen in kaart te brengen (nationale en internationale moederbedrijven worden zichtbaar), en D&B’s risicobeoordelingen in te zetten voor een winstgevende besluitvorming.

Voor meer informatie over hoe D&B's Financials Web Service uw bedrijf verder kan helpen, download onze factsheet of neem contact met onze Customer Service op: T: 010 – 710 95 60 of via email: normalisedfinancials@dnb.com

Dun & Bradstreet helpt u met de volgende producten

 • Data Integratie

  Met de integratieoplossingen van D&B kunt u eenvoudig, flexibel en efficiënt de D&B data gebruiken die u wil, wanneer u wil en in welk systeem u wil!

  Lees meer over Data Integratie
 • Data Manager

  Data Manager is een veilig, online platform waarbij u het zelf het hele proces van opschonen, identificeren, verrijken, updaten en analyseren van al uw master data projecten - over business partners - stuurt ongeacht het volume.

  Lees meer over Data Manager

Meer informatie

Bel onderstaand nummer of stuur een email naar marketingbl@dnb.com

02 481 82 00

Doe een gratis Data Scan!

Klantcases

Om dnb-belgium.be goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >