Compliance

De zekerheid van betrouwbare informatie

Verbeter de efficiency en effectiviteit van uw compliance management processen.

Of u nu een compliance of antiwitwas professional bent, verantwoordelijk voor datamanagement of aankoop van referentiedata: u hebt altijd te maken met wet- en regelgeving en Know Your Customer (KYC) eisen.

De uitdaging is om ervoor te zorgen dat u de strategische doelstelling van uw organisatie om winstgevende groei te realiseren ondersteunt, maar dat u daarbij te allen tijde blijft voldoen aan de geldende regelgeving en het risico op reputatieschade, oftwel non complaince minimaliseert.
Het moeten voldoen aan wet- en regelgeving kan ertoe leiden dat de transacties met uw cliënten minder snel en efficiënt verlopen dan gewenst. U hebt immers behoefte aan consistente maar relevante gegevens, maar die behoefte evolueert en verandert omdat beleid, regelgeving en operationele behoeften eveneens voortdurend veranderen.

Dun & Bradstreet brengt vier belangrijke elementen samen om de efficiency en effectiviteit van compliance management processen binnen bedrijven en organisaties te verbeteren:

1. Met onze data en inzichten over bedrijven overal ter wereld kunnen wij u ondersteunen bij zowel de fundamentele compliance kwesties als bij specifieke behoeftes.
2. We bieden matching en analyse van entiteiten om typische vraagstukken rondom uniek maken van cliënten aan te pakken. Ons belangrijkste instrument is het Dun & Bradstreet DUNS-nummer voor identificatie van juridische entiteiten wereldwijd, zodat u de juiste entiteiten in alle fasen van de relatie kunt beheren.
3. Dankzij onze kennis op het gebied van data en uw sector kunt u er altijd op vertrouwen dat u over relevante, accurate, complete en actuele content beschikt, ondersteunend aan uw expertise van de markt en uw organisatie.
4. Wij bieden flexibele oplossingen die specifiek zijn toegesneden op uw compliancebehoeften zoals identificatie, verificatie, screening, verslaglegging rapportage en het beheren van de entiteiten waarmee u een relatie cq transactie bent aangegaan.

Vanwege onze uitgebreide fundamentele referentie, financiële en compliance content, onze ongeëvenaarde internationale reikwijdte en dekking en het feit dat wij deze zaken weten te combineren met de juiste expertise en oplossingen, zijn wij de juiste partij om u te helpen uw compliance-uitdagingen het hoofd te bieden en de brug te slaan tussen de behoefte aan beslisklare compliance informatie en besluitvorming ter ondersteuning van de beoogde winstgevende groei.

Download onze 5 tips om uw due diligence proces te verbeteren

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak om te bekijken welke mogelijkheden voor u interessant zijn? Stuur dan een bericht of bel ons:

02 481 82 00

Request a 2 week free Trial!

Klantcases

Klant aan het woord

  • "Geen dag is hetzelfde, geen klant is hetzelfde, geen deal is hetzelfde. Maar ons creditmanagement en compliance proces is goed gebouwd en daarmee een vaste waarde in roerige tijden.”

    Monique Diepenhorst-du Burck, Contract Review Manager, Toshiba Medical Systems Europe

Om dnb-belgium.be goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >