01-06-2011

D&B lanceert remedie tegen wanbetalers

D&B (Dun & Bradstreet Belgium), leverancier van wereldwijde handelsinformatie lanceert DNBi, een interactief cloud-based Credit Risk Management-platform voor bedrijven.

DNBi is een revolutionaire , gebruiksvriendelijke tool die bedrijven toelaat om aan snelle, strenge en consistente kredietcontrole te doen. De tool kan volledig aan de noden van een bedrijf aangepast worden en laat via een gepersonaliseerd dashboard toe dat de verschillende gebruikers enkel over die informatie beschikken die voor hen relevant is. De informatie wordt dus aangepast aan de gebruikers en niet omgekeerd. Zo laat DNBi toe om met één click een inzicht te krijgen in de klantenportefeuille waardoor betalingsrisico’s op elk gebied gemakkelijker herkend, gekwantificeerd en beheerst kunnen worden. DNBi past automatisch de kredietrisico’s van de aanwezige klantenportefeuille aan dankzij een directe link met de wereldwijde database van D&B. Zo zal DNBi bij een verandering in de kredietwaardigheid van één of meerdere klanten de gebruiker onmiddellijk en automatisch waarschuwen.

“Het voordeel is dat een bedrijf slechts één abonnement nodig heeft, maar dat er binnen het bedrijf wel verschillende werknemers aan de voor hen relevante financiële informatie kunnen via hun persoonlijk dashboard. Doordat DNBi cloud-based is, heeft elke gebruiker trouwens altijd en overal toegang tot de vereiste data”, legt Serge De Munck, Marketing Manager bij D&B, uit.

Voor meer technische informatie en een overzicht van de verschillende functies van DNBi ga naar www.financieelinzicht.be

Laatste Twitter bericht

Laatste nieuws

Om dnb-belgium.be goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >