28-04-2010

Dun & Bradstreet komt met lokaal aanbod

D&B (Dun & Bradstreet Belgium), leverancier van wereldwijde handelsinformatie, heeft Jan Vernaillen benoemd tot Product Manager. Binnen D&B België wordt hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van bestaande en nieuwe oplossingen op de Belgische en Luxemburgse markt. D&B België zet daarmee de ambities om zijn lokale marktpositie verder uit te bouwen kracht bij.

Lokale marktpositie verder uitbouwen


De aanwerving van Jan Vernaillen (30) als Product Manager kadert in de continue investeringen van D&B om de Belgische zakenwereld relevante oplossingen aan te bieden rond Risk Management, Master Data en Supply Management. Doel is dat Belgische ondernemingen betrouwbare krediet-, marketing- en aankoopbeslissingen kunnen nemen. D&B België zal voortaan de troef die het heeft als deel van een grote internationale groep met tal van oplossingen voor financiële beslissingen, extra uitspelen en op die manier zijn lokale marktpositie trachten te verstevigen.

Voelsprieten D&B België


Jan Vernaillen begon zijn carrière als account manager bij Fortis Bank Verzekeringen. Al snel groeide hij er door tot Product Manager. Na de fusie tussen FBV en Fortis AG oefende hij vanaf januari 2008 diezelfde functie uit bij Bank Channel & Broker Channel AG Insurance, waar hij na een jaar aangesteld werd tot product & project manager voor de Unit Linked Life Insurance sectie. In die functie coördineerde hij strategische projecten binnen de sector van levensverzekeringen en was hij eindverantwoordelijke voor een aantal investeringsproducten. Daarnaast volgde hij de voorbije twee jaar het Executive MBA programma aan de Antwerp Management School. Bij D&B zal Vernaillen een centrale rol spelen in het uitbouwen van D&B’s oplossingen op de Belgische en Luxemburgse markt.

Vernaillen klinkt ambitieus: “Ik word één van de voelsprieten van D&B op de Belgische markt. Ik zal mijn oor te luister leggen bij de Belgische bedrijfswereld en detecteren welke noden ze hebben op het vlak van betrouwbare online handelsinformatie en credit risk management. Met die informatie zal ik D&B’s bestaande internationale oplossingen op Belgische leest schoeien, maar ook nieuwe oplossingen uitwerken voor de lokale bedrijven om zo D&B verder op de Belgische kaart te zetten.”

Laatste Twitter bericht

Laatste nieuws

Om dnb-belgium.be goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >