27-06-2011

Dun & Bradstreet benoemt nieuwe Market Leader

D&B (the Dun & Bradstreet Corporation), leverancier van wereldwijde handelsinformatie, heeft Greet Vanuytsel benoemd tot Market Leader Belgium. Binnen D&B Belgium zal zij Danny Vanden Herrewegen vervangen die het bedrijf verlaat. Het betreft een interne promotie in lijn met D&B’s engagement om eigen leiderschapstalent ontwikkelingskansen te geven binnen de organisatie.

De banden met de klanten versterken


Met de keuze voor Greet Vanuytsel wil D&B de banden met haar klanten in België en Luxemburg versterken. Greet Vanuytsel zette in het verleden twee Customer Experience teams op voor Dun & Bradstreet in Rotterdam en in Dublin. Deze passie voor de klant wil ze ook overbrengen op de Belgische organisatie. “Het is D&B’s missie om de meest betrouwbare bron van zakelijk inzicht te zijn voor bedrijven en organisaties zodat zij met vertrouwen hun beslissingen kunnen nemen. Dit kan gaan van kredietbeheer over het maximaliseren van leveranciersrelaties tot een volledig geïntegreerde informatielink tussen het eigen CRM-systeem en D&B’s wereldwijde databank. Ik wil samen met de klanten een ‘business partnering’ relatie aangaan, meer dan alleen een contractuele relatie” zegt Greet Vanuytsel. “Op deze manier bouwen we duurzame relaties op waar zowel de klant als wij bij D&B meer voordeel uithalen”.

Promoting internal leaders


De benoeming van Greet Vanuytsel bevestigt het engagement van D&B om het eigen leiderschapstalent te bevorderen. Greet Vanuytsel begon haar carrière bij D&B in 2004 als HR Leader Benelux. Later werd ze benoemd tot Business Project Leader en was ze ondermeer verantwoordelijk voor het definiëren van de nieuwe locatie-strategie voor de Benelux en het ondersteunen van de uitbouw van het nieuwe CRM-systeem. Verder zette ze in 2009 ook het nieuwe Customer Services Team voor de Benelux op en lag ze in 2010 mee aan de basis van de uitbouw van het nieuwe Europese Business Investigations & Complaints Team in Dublin. Haar enthousiasme en engagement, samen met haar kennis en ervaring, liggen aan de basis van deze benoeming.

Laatste Twitter bericht

Laatste nieuws

Om dnb-belgium.be goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >