26-09-2011

D&B database rondt de kaap van 200 miljoen bedrijven

D&B (NYSE: DNB), leverancier van handelsinformatie, biedt sinds kort online inzicht in meer dan 200 miljoen organisaties wereldwijd.

Dun & Bradstreet is al actief sinds 1841. De laatste zes jaar kent hun database een versnelde groei. Om de 2 seconden wordt er een organisatie toegevoegd, zo'n 1800 per uur dus, met een verdubbeling van het aantal registraties tot gevolg. Dankzij het continue investeringsprogramma van D&B slaagt het bedrijf erin relevante en accurate handelsinformatie te vergaren in 200 landen over de hele wereld. Niet alleen grote, maar ook kleine bedrijven, organisaties zoals overheden en vzw's vindt men terug in de database.

“Het beschikken over zeer accurate, up-to-date informatie helpt bedrijven om op elk moment de juiste beslissingen te nemen en zo de financiële risico’s te beperken”, legt Jan Vernaillen, Product Manager bij Dun & Bradstreet, uit. “Uniek aan de D&B database is dat deze wereldwijd 1,5 miljoen updates per dag kent, en dit voor maar liefst 18.741 verschillende industrietakken over de verschillende landsgrenzen heen. Op die manier proberen wij bedrijven wereldwijd bij te staan.”

Gemiddeld registreert D&B per uur volgende wijzigingen, alleen al in België

Nieuwe financiële bedrijfsgegevens voor 150 organisaties

130 gewijzigde leidinggevende functies
Een nieuw wettelijk statuut voor 78 organisaties
29 nieuwe bedrijven gaan van start
28 organisaties zetten hun activiteiten stop
14 organisaties worden ter controle opgeroepen door de sociale zekerheid
10 organisaties wijzigen hun telefoonnummer
6 organisaties krijgen een geprotesteerde factuur terug
5 organisaties gaan faillietLaatste Twitter bericht

Laatste nieuws

Om dnb-belgium.be goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >