11-03-2013

Belangrijk bericht - Spam emailing

Op vrijdag 8 maart, hebben opnieuw enkele D&B klanten een misleidende email ontvangen die van D&B leek te komen. Als afzender van deze email wordt alert@dnb.com weergegeven en de email bevat het logo van Dun & Bradstreet Credibility Corp. We onderzoeken deze zaak.

In de email wordt melding gemaakt van een klacht die zou zijn binnengekomen over de ontvanger van de email en dat actie ondernomen zou moeten worden

Let op: D&B heeft deze email niet verstuurd. De email is afkomstig van een externe partij die hiervoor onze naam en logo onrechtmatig gebruikt.

  • Er is geen veiligheidslek en er is geen data van D&B uitgelekt. 
  • Wij adviseren dringend de email direct te verwijderen. Als de attachement geopend is, raadpleeg dan uw IT support team om er zeker van te zijn dat er geen schadelijke software op uw computer geïnstalleerd is.

Onze excuses voor de mogelijke overlast die dit u of uw bedrijf bezorgd. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact op met ons Customer Sevice team op02 481 83 00.

Onderstaand een voorbeeld van de betreffende misleidende email met het D&B logo. Deze email is niet afkomstig van D&B. Als u deze email ontvangt, verwijder deze dan onmiddellijk.

Laatste Twitter bericht

Laatste nieuws

Om dnb-belgium.be goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. sluiten >